Viserock på Nordmørsk

Per Aarsund held konsert på Bøfjorden grendahus:

Per Aarsund tek med seg musikarane Jo Inge Nes og Rune Eide til Bøfjorden Grendahus for å servere viserock på Nordmørsk - konserten går av stabelen søndag 26.01 kl.16.00. Musikaren frå Straumsneset håpar at musikkglade Bøfjordingar og andre tek turen til grendahuset denne søndagen!

Per Aarsund - plakat

PRESSESKRIV - KONSERTEN « SANGA OM LIVE» MED PER AARSUND, JO INGE NES OG RUNE EIDE.

Per Aarsund den syngende byggmesteren fra Straumsnes tar med seg musikantene sine Jo Inge Nes og Rune Eide til Bøfjorden Søndag 26.01 kl.16.00

Aarsund sine sanga på Nordmørsdialekt vil bli fremført med fynd og klem av den spilleglade trioen, der temaet for konserten er « Sanga om live." Folk flest vil nok kjenne seg igjen i tekstene, og musikken har gitarer, trompet og sang som bærende elementer. Fjorårets utgivelse Cd platen «Stormkast» der Møremusiker Jo Inge Nes bidrar med flott trommespilling, vil bli utdelt til hver enkelt som løser billett på konsertene. «Stormkast er Aarsunds tredje albumutgivelse og det vil bli smakebiter fra denne platen og fra tidligere og kommende utgivelser.

I trioen som nå tar turen til Bøfjorden er også trompetisten Rune Eide fra den Eidsdalen på Sunnmøre. Eide har tidligere spilt i gardemusikken, i storband, jazz og i mange andre musikalske sammenhenger. Nå er han musikkskolerektor i Tingvoll og er bosatt i Kvisvika på Straumsnes.

Vi gleder oss stort til dette, sier Per Aarsund, som håper folk i alle aldre kommer på konserten for å få høre « Sanga om live», viserock på Nordmørsk

Billettpris voksen kr 200.-

Under 18 år kr 100.-

Vipps og kontant

NB. Billetten er inklusiv CD,en «Stormkast»

VI SPONSER BØFJORDNETT