Torstein varmar opp for Halvdan!

Torstein Snekvik

Leikarvollen Scene kan sleppe nyheita om at Torstein Snekvik skal varme opp for Halvdan Sivertsen fredag 7.september!

Leikarvollen Scene ønskjer å gje unge talent sjansen på scena også - ikkje berre kjende artistar. Difor er det ekstra artig at Torstein vil ta turen til oss denne kvelden - Ikkje nok med at han spelar gitar og syng på dialekt som Halvdan Sivertsen gjer - han er jo også halvt Bøfjording! :-) Torstein vil fremføre eigenskrevne songar, derav ein song som er dedikert til ei kjær bestemor på Bølandet i Bøfjorden!

Og dersom det let seg gjere så vil det kanskje bli ein duett mellom Torstein og Halvdan Sivertsen - men det blir ikkje avklart før under lydprøva.

"Torstein er mest kjent som vinner av MGPjr i 2010 som 10-åring med låta «Svikter aldri igjen» om mobbing. Dette ble startskuddet for flere år med konserter og opptredener landet rundt, blant annet 2 sommere på turnè som soloartist med musikere fra «Sambandet» som backing-band. Torstein har også medvirket i mange TV-programmer som Allsang på grensen, Beat for Beat, Sommeråpent, Kvelden før kvelden, TV-aksjonen, Fin fredag, Julemorgen med flere. I 2012 fikk han platekontrakt med Universal og ga samme år ut albumet «Ut av det blå». Torstein drivere stadig med musikk, selv om fotballsatsing og idrettsutdanning nå gjør at det nå får mindre tid. Han skriver egne låter, og føler seg på samme måte som Halvdan hjemme i tekster på dialekt i følge med gitaren. De to stod på samme scene under Allsang på grensen i 2011, og nå er det altså kanskje duka for et hyggelig gjensyn mellom dem igjen."

Det blir garantert ein fantastisk konsertkveld på Leikarvollen Scene i Bøfjorden - fredag 7.september!

Meir info om billettsalget kjem seinare! Følg oss gjerne på Facebook (søk opp Leikarvollen Scene og lika sida!)

(Biletet av Torstein Snekvik er teke av Fotograf Nathan Lediard)

VI SPONSER BØFJORDNETT