Leikarvollen Scene melder: Halvdan Sivertsen held konsert i Bøfjorden!

24.12.17

Den folkekjære artisten frå nord gjestar Leikarvollen Scene i Bøfjorden fredag 7.september – Halvdan Sivertsen har levert vakre songar i ein mannsalder og er ein av dei største musikarane vi har i Noreg. Derfor er det ekstra artig at han tek turen innom oss i Bøfjorden!

BRYNJAR ERDAHL


Sivertsen treng vel eigentleg ikkje noko presentasjon men vi nevner likevel at han spelte i det kjente bandet «Gitarkameratene» saman med Jan Eggum, Lillebjørn Nilsen og Øystein Sunde og at han har motteke Spelemannsprisen heile to gonger - Og så må vi ikkje gløyme at han var eit kjærkoment tv-fjes saman med «Labbetuss» på NRK på 80-talet!

Alle kjenner vel til songar som; «Nordaførr vårvisa», «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland», «Førr ei dame», «Venner» og «Bruremarsj fra Lødingen» for å nevne nokre!

Sivertsen er ikkje berre ein fantastisk musikar, men han krydrar også konsertane sine med ein dose stor humor og han har eit likandes vesen – det ligg med andre ord til rette for ein heilt spesiell kveld på Leikarvollen Scene til hausten!

Vi må også legge til at det sjølvsagt er Proper Produksjoner med John Ola Ulset i spissen som skal levere lyd, lys og teknikk – det er vi utruleg takknemleg for!

Meir info om billetsalg og praktiske ting rundt konserten kjem seinare. I mens kan du nyte desse songane :-)

Presseskriv frå Stageway:

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra kulturhusscener over hele landet.

Utgangspunktet for turnéen er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert:

Ledsaget av Håvar Bendixen blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på. 

Ikke landa ennu du heller? Velkommen på konsert.

Halvdan Sivertsen, gitar og sang

Håvar Bendixen, diverse gitarer, trekkspill og sang

Brynjar Erdahl, lyd

Album: «Ennu ikke landa»  

VI SPONSER BØFJORDNETT