Konsert med Frode Alnæs: Billettsalget er i gang!

08LOKtbl25

Som alle veit kjem sjølvaste Frode Alnæs til Bøfjorden 10.september - bli med og lage god stemning du også!

Det blir ein unik aften på grendahuset vårt - det er heilt sikkert! Frode vil servere musikk frå heile si karriere og innimellom vil det garantert bli ein god dose med humor også!

Billettsalget er no i gang - billetter kan du kjøpe her på nett. Billettene kjem til deg på e-post eller på sms - enklare blir det ikkje!

Det er tre måtar å kjøpe billett på:

1. Ved å klikke deg inn på denne lenkja (Absolutt den enklaste og greiaste måten)

2. Ved å klikke deg inn på "www.bofjorden.net" og vidare inn på bilete av Frode Alnæs oppe til høgre på framsida

3. Du kan også kjøpe billetten i døra på sjølve konsertkvelden (NB: kun kontant betaling og riktig beløp; 325,-kr)

Initiativtakar Kay Edvin Sættem Nessæther håpar folk ønskjer å være med på å skape ei fantastisk ramme under konserten!

Til slutt vil eg takke alle sponsorane som gjer denne konserten mogleg: ( i tilfeldig rekkjefølge)

  • Surnadal Sparebank
  • Amfi Drift AS
  • Bø Grendalag
  • Bøfjorden Teaterlag
  • Føniks Vask og Rens AS
  • Bøfjorden Historielag
  • Lerøy Midt AS
  • Bøfjorden Sag AS

Pressemelding:

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en sanger med særpreg. I mer enn 30 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk og sitt smittende humør.

Etter mer enn 30 år bak seg som profesjonell musiker, har han spilt det meste med de fleste. Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”. Høsten 2013 utga Frode soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Og i mars 2016 er han aktuell med instrumentalalbumet ”Kanestrøm”.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Frode er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement.

Han er allsidigheten selv! Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum!

Med seg til Bøfjorden har Frode en av Norges beste bassister, Per Mathisen. I tillegg tar han med seg Morten Huuse på keyboard! Sammen forfører de med sin musikalitet og spilleglede, og publikum vil få oppleve et variert repertoar fra hele Frodes karriere – alt fra vakre instrumentalballader til gamle og nye hits. Og med Frode Alnæs som frontfigur blir det alltid mye fantastisk gitarspill og mye godt humør.

VI SPONSER BØFJORDNETT