Henning Kvitnes gjestar Leikarvollen Scene i haust!

Søndag 27.oktober får Leikarvollen Scene i Bøfjorden storfint besøk av sjølvaste Henning Kvitnes! Haldens store sønn deler scena med Trond Helge Johnsen denne kvelden.

Leikarvollen Scene - Heading


Den Spellemann-vinnande artisten vil sjølvsagt servere sine kjente og kjære hits i løpet av kvelden! Kvitnes er ein av dei store innan norsk musikk – så dette blir ein kveld du ikkje kan gå glipp av!

Vi kan nevne kjente songar som; «Evig eies (kun et dårlig rykte)», «Sånne som oss», «Ut å vekke sola», «Sensommer Blues», «Sommarnatt i Bohuslän», og mange mange fleire!

Lyd, lys og teknikk blir som vanleg levert av John Ula Ulset i Ulset Lydproduksjon – gromlyden og ekspertisen er med andre ord i trygge hender også denne gongen!

Billettsalget startar måndag 5.august kl.09 på Tikkio.com – meir info finn du på Facebook-sida til Leikarvollen Scene og på www.bofjorden.net i løpet av komande helg.

Leikarvollen Scene håpar på nok ein suksess i salen på Bøfjorden grendahus, søndag 27.oktober kl.19.00!

Velkommen skal alle være – kom og nyt stor norsk musikk i ei unik setting!

 


 


Presseskriv:

Henning Kvitnes markerte «60 runder rundt sola- og 40 år på veien» med nytt album og turné i hele 2018. Det var et fantastisk år med utsolgte hus og et flott publikum. Kvitnes som har foret oss med hit etter hit, har fremdeles evnen til å lage gode låter som går rett i hjertet.
 
2019 vil være et roligere år, hvor han prioriterer litt rom for låtskriving, gjesteopptredener hos andre artister bl.a. Åge Aleksandersen, men også turné med Danske Poul Krebs og band både i Norge og Danmark til høsten.

I slutten av oktober og november, starter også et annet samarbeid med Trond Helge Johnsen som skal på veien ut mars 2020.

Trond Helge Johnsen er en etablert artist med flere år på veien, nå har han også egne låter på repertoaret. I april slapp han første egne singel «En rastløs sjel». Nylig kom MORGENTROLL, en duett med Henning Kvitnes som også er låtskriver.

Kvitnes har publikumsfavoritter nok til å fylle flere turnéer, og konserten vil by på en blanding av nye sanger, de mest kjente, og noen glemte eller gjemte perler fra hans meget store samling av sanger på Norsk.

Det vil prioriteres litt mindre scener og steder som vanligvis ikke har fått besøk av Henning Kvitnes.

Det blir intimt, tett og nære.

VI SPONSER BØFJORDNETT