Frå Di Derre til Bøfjorden!

Unni Wilhelmsen til Leikarvollen Scene

Neste års artist er i boks! Denne gongen måtte det bli ein kvinneleg artist! Leikarvollen Scene er veldig glad og stolte over at UNNI WILHELMSEN har takka ja til å besøke Bøfjorden 12.september 2020!

Unni Wilhelmsen_Jenny Østgård_2


Unni tek turen til Leikarvollen Scene etter ein turne-runde med Di Derre! Ho er som kjend fast gitarist i bandet til Jo Nesbø!

Dette blir stor stas! Unni er kjend for stor formidlingsevne, sin magiske stemme, sine små gitarer og sin gode og lune kjemi med sitt publikum. Dette blir ein intim og magisk konsert! VI GLE OSS!

Eit lite forsalg med earlybird-billettar startar tysdag 17.desember via Tikkio.com! Billettpris: 395,- kr!

Pressemelding:

UNNI WILHELMSEN reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter og spiller for folk. Hun spiller på bitte små, norskdesignede gitarer med forsterker, på akustiske gitarer, på sølvskimrende elgitarer med vreng og ekko, eller på piano.

Konsertpublikummet er de første som får høre ferske låter, eller coverversjoner av sanger Unni har lagt sin elsk på.

Gjennom nærmere 3000 konserter og opptredener har Unni gjort det meste og jobbet med de fleste, men det er fremdeles intimformatet hun trives best i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene - hvor hun kan se ansiktene til alle som er der. Det er den næreste formen for akustiske konserter hun liker best. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.

Unni Wilhelmsen er en av vår tids viktigste låtskrivere, og en fantastisk sanger. Da hun slo gjennom i 1996 med debutalbumet «To Whom It May Concern» ble hun en viktig formidler av en sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en sjanger som i dag har fått bredt feste i norsk populærmusikk.

Låta "Won't go near you again" fra debutalbumet – et album som også gav henne Spellemannpris for årets album og årets kvinnelige artist – fikk et nytt oppsving i 2006, da den igjen dukket opp med topp-plasseringer på VG-lista. Hun ble også gjenoppdaget gjennom sin deltakelse i seersuksessen "Hver gang vi møtes" på TV2, som blant annet resulterte i utsolgt norgesturné sammen med Henning Kvitnes i mars 2017.

Siden høsten 2013 har Unni Wilhelmsen også vært fast medlem av Di Derre, samt at hun er med i en stadig mer populær trio sammen med Sol Heilo (Katzenjammer) og Hanne Mari Karlsen.

 

VI SPONSER BØFJORDNETT