Camp Villaks 2022 - SURNA

NJ-04095

Det nærmer seg camp for fiskeinteresserte ungdommer i aldersgruppa 14-18 år. Helga 24.-26.juni braker det løs.

Camp Villaks 2022

Bli med på sommerens kuleste fiskeopplevelse for ungdom! Camp Villaks er en fiske- og friluftscamp som arrangeres over hele landet fra midten av juni til slutten av august. Nå kan du melde deg på årets camper!

Camp Villaks er et lavterskel tilbud som all ungdom kan bli med på, og det kreves ingen bakgrunnskunnskap eller eget fiskeutstyr. Guiding og instruksjon er inkludert i alle camper, og likeså utlån av diverse fiskeutstyr.

Du er velkommen enten du er nybegynner eller har fisket laks før. For kun kr. 650,- får medlemmer i NJFF to døgns fiske, overnatting, mat, opplæring, veiledning og lån av utstyr hvis du trenger det. Det eneste man må ha med seg er sovepose, underlag og klær. Det stilles ingen krav til ferdigheter eller utstyr, du må bare ha lyst til å fiske laks! (Du kan selvsagt ha med eget fiskeutstyr). Pris for ikke-medlem er 850,-

Bli medlem i NJFF her!

Lærerikt og sosialt

På campen lærer deltakerne laksefiske i en hyggelig atmosfære. Overnatting skjer som oftest i lavvo eller telt, og når det ikke fiskes, er det matlaging på bål, sosialt liv i campen der man blir kjent med andre unge, laksefiskere fra hele landet. 

Campen er et samarbeid mellom Surnadal elveigarlag og Surnadal Jeger og fiskerforening.

Meld deg på via denne linken

VI SPONSER BØFJORDNETT