Alt du treng å vite om konserten

hans fredrik asbjoernsen

Her får du servert alt du treng å vite om konserten med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene (Bøfjorden grendahus) søndag 22.oktober.

Viktige tidspunkt:

Dørene åpnar kl. 18.30 (det vil ikkje bli mogleg å komme inn før da. Dette på grunn av lydsjekk osv)

Konserten startar kl.19.30

Varigheit: 90 minutt utan pause

Billettkjøp:

Pris: 395,-

Det enklaste er å gå inn på https://tikkio.com/tickets/2876-odd-nordstoga-solokonsert, velge din rad og ditt sete og betale med Visa-kortet ditt. Dette er trygt og ikkje farleg! (Tikkio er den suverent mest brukte tenesta for kjøp av billettar til arrangement for tida.) Billetten kjem til epostadressa di, slik at du kan skrive den ut og ta den med på konserten. Er du skikkeleg «moderne» kan du laste ned appen til Tikkio og få billetten på mobilen din.

Viktig: Om du ikkje har moglegheit til å kjøpe billetten på nett eller tykkjer det er vanskeleg så kan du ta kontakt med Kay på mobil: 4141 6373 så blir det hjelp og få!

Billettkjøp i døra: Det blir mogleg å kjøpe billett i døra på grendahuset, men det er absolutt anbefalt å kjøpe billetten på førehand slik at innslippet går knirkefritt og greit. Ved billettkjøp i døra må du betale kontant!

Under konserten:

Bilete: det er lov å ta bilete under konserten, men UTAN blitz! Det er også viktig å nevne at ein skal taka hensyn til den som sitt ved sidan av seg slik at ein ikkje forstyrrar unødvendig.

Filming: Det er ikkje lov å filme under konserten.

Sal av kveldsmat:

Frå kl.17.30 vil det bli moglegheit for å ta turen innom grendahuskjellaren. Her blir det salg av kveldsmat, kaffebrød, kaffe og brus! Håpar mange tek turen innom her for litt sosialt samvær før konserten! Kun kontant betaling. (10kr for kaffe / 10kr for kakestykke / 10kr for brødskive/ 30kr for brus)

Sal av t-skjorter, cd-plater:

Odd Nordstoga vil ha eigen stand der han vil selge t-skjorter, cd-plater osv – her må ein betale med kort.

Dette blir ein kjempekveld for den som er glad i musikk! Kom og lag stemning saman med ein av Norges største artistar!

God fornøyelse!

VI SPONSER BØFJORDNETT